Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation

The Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation includes 50,000 square meters of high-end business, restaurants, hotels, city square, and historical building updates. By retaining the existing historical buildings, and integrating the local long history and culture, the Pacific Warehouse Port renovation creates a compact human city space. New buildings fit organically into the city texture. The construction will guide sustainable development and new international projects, and shape high-quality urban commercial establishments and social public places of activity to promote regional economic development. The use of organic buildings, clever fusion of architectural body and the use of features creates a modern atmosphere, full of sense, into the natural signs of architecture. At the same time, in the style of combining history, there is lasting influence. The new buildings and historical buildings embraced each other, making people seem to be in the history and modern integration point.

Address

Guangzhou, China

Details
50,000 square meters

 

Staff on this Project

Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation
Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation
Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation
Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation
Guangzhou Pacific Warehouse Port Renovation